Brandnooz box MEN BOX

Už delší dobu k nám nedorazil nový boxík s dobrotami. Když jsem ale dostala upozornění na speciální box pro muže - MEN BOX,  neváhala jsem a objednala ho. Chtěla jsem tím udělat radost svému příteli, který má rád dobroty, ale i kosmetika se mu bude hodit. 


 Tentokrát se jim složení boxu opravdu povedlo. Navíc odjíždím na týden pryč a takto jsem zajistila pro přítele takovou malou kompenzaci. Nebude mu tolik vadit, že nebudu vařit ani péct dobrůtky a večery bude trávit sám.

A jdeme na obsah krabice. Jako dobrůtky k večernímu sledování televize se budou hodit Kotlíkové brambůrky- Bohemia. My jsme dostali variantu sladké chilli. Je to skutečně dorota, koření je namíchané výborně. Cena v obchodech - 49,90 za 120g. Trošku dražší, ale opravdu moc dobré.
Hradecké tyčinky Canto - tyto tyčinky jsou  skvělé. Líbí se mi jejich velikost. Cena - 16,90 kč.


Kečup Spak známe a je to jedna ze dvou značek kečupů, které pravidelně kupujeme. Variantu curry jsme ještě neochutnali. Myslím, že ji nejvíc ocená dcera, která může mít curry skoro ve všem. Ochutnáme při nejblížším grilování. Cena je 44,90 za 500g. 


 Maggi Špagety bolognese -ideální pro mého přítele, který nerad tráví čas přípravou jídla. Raději si dá housku, než aby si usmažil řízek. Tím, že odjíždím, je to ideální varianta jeho jídla. Cena je 34,90 kč. V boxu byli rovnou dvě balení.


 Další dobrotou na naše grilování je Original BBQ sauce od Hellmanns. Dáme si ji k pořádnému kusu grilovaného masa. Je doba grilovaček a my jsme si loni koupili krásný gril, tak omáčku pořádně využijeme. Cena - 49,90 kč.


V krabici byla taky kosmetika pro muže od značky DOVE. Jde o sprchový gel Men Care Minerals Sage. Voní opravdu nádherně, navíc prý hydratuje pokožku. Cena - 72,90 kč Ve stejné vůni je tu navíc antiperspirant. Přítel bude krásně vonět. Cena - 84,90 kč.


 Další položkou v seznamu je ledový čaj Ahmad Tea - ten už jsme v krabici byl a moc nám chutnal. Jen nás trochu odrazuje cena 79 kč. Když si ale spočítám, že je tam 20 ks, tak se to celkem dá. Připravuje se bez vaření a je opravdu výborný. 


Když jsem vybalila Fidorky, měl z nich přítel velkou radost. Nevím jestli dokážu ukořistit alespoň jednu pro dceru. Jsou u nás velmi oblíbené. V boxu jsou rovnou tři. Limitovaná edice představuje Fidorky jako medaile. Bronzová medaile je oříšková příchuť. stříbrná medaile je kokosová příchuť a zlatá je čokoládová příchuť. Cena je 10,90 kč.


 Pivo nemůže v boxu chybět, tentokrát jde o Svijanský prémiový ležák. Pivo není moje parketa, takže posouzení nechám na nějakém větším odborníkovi. Cena 14,90 kč.


Semtex - energetické drinky domů nekupujeme. Já se dotuji kávou a přítel čajem. Přesto se někdy opravdu hodí. Například příteli při nočním výjezdu. Proto i tuto položku vítám. Cena - 29,90 kč.


Myslím si, že tentokrát byl obsah krabice opravdu výborně vyplněn. Vše se nám to hodí. Chtěla bych, aby byla udělaná edice i pro ženy. Mohla by tam být nějaká čokoláda, káva, krém, nebo deodorant a taky nějaké bombóny do kabelky. To by bylo super. 


Pokud vás box zaujal, můžete si taky udělat každý měsíc radost. Objednávky můžete směřovat sem .

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kouzelné tenisky mého kamaráda Percyho

Oldřich z Chlumu román a skutečnost

Kluk na větvi