Vánoční Brandnooz box

Vánoční Brandnooz přišel už ve čtvrtek. Jenže celý pátek jsme strávili v Praze procházením trhů, kostelů, obchodů, kaváren atd, nebyl čas rozbalit a nafotit dobroty, které v krabici byly. 
Vánoce jsou svátky, ke kterému jídlo neodmyslitelně patří. Pečeme, vaříme, mlsáme a přibíráme. Navíc sedíme u televize a sledujeme pohádky a vánoční pořady. No není to skvělé. Pokud do svého programu zahrnete i pravidelné procházky, návštěvu nějaké té kultury, pak si myslím, že pár dní klidu nikomu neublíží. 

 Tak copak dobrého tu máme?

Mentos karamel a čokoláda. Pro nás jeden s nejoblíbenějších produktů, které v boxu jsou. Kupuje si je občas i v obchodě.  Cena je uvedena 19,90, nám se povedlo je koupit i v akci za 16,90 kč.

Mysli tyčinka Emco s ořechy. navíc tyčinka je bez lepku, takže ji nikomu z rodiny nedám a nechám si ji sobecky pro sebe. Cena je 13,90 kč.

Chupa chups lízátko má nejraději moje dcera. Tak budu hodná maminka a lízátko ji nechám. :-)
Cena je 7,90 kč.

Sušené pekařské droždí se mi bude určitě hodit. Jsou Vánoce a já budu určitě něco dobrého péct. Vánočku si sice přítel pro jistotu koupil hotovou, ale buchty nebo housky určitě upeču. Cena je 5 kč.



Bohemia Solené - brambůrky k Vánocům patří. Budeme koukat na pohádky a až nám přestane chutnat cukroví, sáhneme po něčem slaném. Bohemia brambůrky jsou určitě nejlepší. Cena 24,90 kč.



Kysané zelí Machland - kysané zelí na spravení chuťi je taky výborné. Ještě nevím co z něho udělám. Jestli bude lepší zelňačka, nebo třeba bramborové knedlíky s uzeným. No třeba nechám hlasovat. Cena 19,90 kč.

Vitana poctivá majonéze - tak o tom nebudu dumat. Majonéza a bramborový salát k Vánocům patří. Já ho vždy dělám celý kýbl. Přítel ho má rád nejen k obědu nebo večeři, ale klidně si ho dá i na snídani. Cena majonézy 24,90 kč.

Extra rybízový džem. Ten mám nejraději, je sladký a zároveň kyselí. Prostě dobrota, třeba namazaný na vánočku. Cena je 69,90 kč.




Mouka Naše zlatka - je to mouka s vyšším obsahem lepku, díky tomu těsto mnohem lépe kyne, nelepí a netrhá se. Takže pečení s ní jde skoro samo. Cena je 15 kč.

Zátkovy vaječné těstoviny. V našem boxu jsme našli vlasové nudle. Máme je rádi do polévky. Cena 39,90 kč.




Milka Sensation- Jsou to křupavé sušenky s kousky čokolády a lahodnou čokoládovou náplní. Navíc se dají ohřát a pak jsou ještě lepší. Cena 39,90 kč.


V boxu byla ještě Pepsi, kterou máme moc rádi. Zvláště, když do ní přítel přidá trochu rumu, je to lahůdka. Cena 21,90 kč.

Celý obsah : 


S celkovým obsahem krabice jsme tentokrát velmi spokojení. Máme tam dobroty, ale i praktické věci. Vlastně úplně vše využijeme, nic není navíc.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kouzelné tenisky mého kamaráda Percyho

Oldřich z Chlumu román a skutečnost

Kluk na větvi